Hvad er Access Bars?

­

Oprydning på din mentale harddisk

Access Bars punkter

I Access Bars berører jeg 32 punkter, kaldet Bars, der er fordelt på dit hoved og ansigt. Jeg holder på punkterne med nogle bestemte greb, med et meget let tryk.  På den måde minder Access Bars meget om kranio-sakral-terapi. Det er dog ikke formålet at påvirke kraniet, men derimod at få energien i punkterne til at løbe frit, og på den måde minder Access Bars mere om healing eller energifeltsterapi. Hvis du har prøvet kranio-sakral-terapi eller healing, ved du at det er skønt at modtage. Det er Access Bars også!

Et er formålene med Access Bars er netop at modtage. Bare at ligge og tage imod uden at skulle gøre noget. Access Bars styrker vores evne til bare ”at være”. Vi er jo ”human beings” ikke ”human doings”, men det er nogen gange svært bare at være, i den travle hverdag de fleste af os lever i.

Acces Bars virker afstressende, fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand. Det er en meditativ tilstand, hvor alt kan ske, og den aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er Access Bars behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, og skulle det ske for dig, er det jo et genialt power-nap, som helt sikkert er tiltrængt.